Skattejakt med russiske biler i Riga

Skattejakt med russiske biler på firmatur

Norske bedrifter har gode tradisjoner for å reise på firmatur til utlandet både for belønningsturer, blåturer eller for å gjennomføre kurs og konferanser.

Vi i Gruppereiser.no opplever ofte at kundene kommer til oss med ønsker noe nytt og annerledes. ”Alle” har vært i København eller London og i tillegg så har de fleste vært med på en rekke aktiviteter og teambuildingsaktiviteter. En byguiding er ikke spesielt spennende lengre og go-cart har de fleste kjørt en rekke ganger allerede.

Derfor får vi ofte spørsmål om ”hva artig og annerledes kan vi finne på denne gangen?

Vår jobb dreier seg om å foreslå spennende turforslag og destinasjoner. Heldigvis har vi lang erfaring med å arrangere firmaturer og gruppereiser til utlandet og jobbens karakter dikterer at vi må holde oss kontinuerlig oppdatert om de muligheter som finnes rundtomkring.

En av de nye og artige aktivitetene vi tilbyr nå, er en skattejakt i Riga med gamle russiske Fiat 124 (Fiat er fra Italia, men disse bilene ble produsert i Polen under Sovjettiden). Disse bilene kan vi bruke til en rekke aktiviteter som f.eks skattejakt (mest vanlig og populært), men også til sightseeing, Amazing Race eller til og med 1-5 dagers rundtur/utflukter rundt i Latvia (eller hele Baltikum for den saks skyld).

Vi har laget en liten teaser på denne skattejakten med russiske biler på vår YouTube kanal. Se filmen under, men sjekk også kanalen for filmer med tema firmaturer, gruppereiser, hoteller, restauranter, aktiviteter og mer fra hele Europa. Vi vil publisere filmer her relativt regelmessig.

Så ikke dette moro ut? Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud på firmatur til Riga eller andre Europeiske storbyer.

Kommentarer