Mange fornøyde kunder

Vi er svært stolte over å kunne presentere et lite utvalg av våre mange kundeuttalelser. Det vil glede oss stort å kunne få en tilbakemelding fra dere også!

Kjetil Andersen

Kjetil Andersen

Vilnius

Da vi som barnehage ikke har all verdens med reisebudsjett var det viktig for oss at prisen ble holdt på et minimum. Likevel klarte Thomas på Gruppereiser.no å snekre sammen en fantastisk helg i Vilnius. Vi ble møtt av norsktalende Lucas på flyplassen som tok oss imot med fin informasjon om Vilnius, og var med oss hele veien til Hotellet. Lørdagen spiste vi på Bistro 18, fantastisk mat og god service, maten stod på bordet 5 minutter etter at vi var kommet og smakte himmelsk. Gruppereiser.no har virkelig gjort en fantastisk jobb for å gi oss en fin tur ut ifra de økonomiske forutsetningene vi hadde.

Thomas Melby Pedersen

Thomas Melby Pedersen

Salgssjef, Aust og Vest Agder / Rogaland

Vi har benyttet Gruppereiser.no sine tjenester siden 2008 og har ved en rekke anledningen benyttes deres kunnskap, nettverk og hjelp for å arrangere en rekke forskjellige studieturer til våre fabrikker, samt seminarer og produktpresentasjoner. Som spesialister på Baltikum har deres hjelp vært uvurderlig og de stiller alltid villig opp og vet hva vi trenger nesten før vi spør om det. Vi kan trygt anbefale Gruppereiser.no's tjenester og kommer til å fortsette å både benytte oss av deres tjenester, så vel som anbefale dem videre til alle våre kunder og samarbeidspartnere!

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi har lang erfaring med skreddersøm av gruppereiser. Sammen finner vi det riktige reisemålet for deres ønsker og økonomiske rammer.