4x4 med russiske jeeps i nedlagt miltærleir

En perfekt aktivitet på gruppereisen eller firmaturen. Hardcore 4x4 kjøring hvor en skal kjøre på egenhånd i skogen, over myrene og i sørpa.

Ta gruppereisen nye høyder med 4x4

Hvor ofte på en firmatur eller gruppereise har du opplevd å bli tatt med ut av byen og inn i skogen til en nedlagt militærleir, få utlert en russisk Jeep UAZ, ett sett med nøkler, kart, gps, samt få en kort introduksjon og et "ses om 3 timer"? Vi tipper ikke veldig ofte!? 4x4 med russiske jeeps er en gruppeaktivitet hvor dere i lag på 4 selv skal kjøre, navigere, forsere og finne poster spredd rundt over et enormt område som tidligere var brukt av det Sovjetiske hæren til trening med tanks. Her er skogsveier, stier, kratt, skog, gjørme, myr, villsvin, hjort, elg, ulv, bjørn og mye, mye mer.

Skattejakt med Russiske 4x4 jeeps

4×4 kjøring er en artig aktivitet som byr på både spenning, entusiasme og skjerper konkurranseinstinktet. En gruppereise til Tallinn er perfekt for de motorinteresserte hvor en kan kombinere heftig 4×4 kjøring med andre spennende motorrelaterte aktiviteter som f.eks vår Lada Rally Championship.

4×4 kjøring kommer i mange varianter rundt i Europa. I Tallinn skal du kjøre selv! Her er ingen instruktør med i bilen, dere er alene som team (4-5 stk per team). Hvert lag får utlevert en bil, en gps, et kart som viser sjekkpunktene dere skal forsøke å finne, samt et telefonnummer til hjelpebilen med supportteamet (alle lag må ha en mobil, slik at både instruktørene og supportteamet kan nås og de kan nå dere). Etter en gjennomgang av kart, gps, bil og hva dere må passe på i skogen, slippes dere ut. I løpet av ca 3 timer skal hvert lag forsøke å finne så mange sjekkpunkter som mulig. Det går på tid og kommer man for sent tilbake vil en få minuspoeng.  En perfekt teambuildingskativitet for firmaturer og gruppereiser og en svært populær aktivitet i Tallinn!

 

4x4 kjøring i Tallinn

Et lag har kjørt seg fast i gjørma langt inne i skogen.

 

All kjøring foregår i et stort skogs- og sumpområde som tidligere var et utilgjengelig for allmennheten og et hemmelig militært område tilhørende den sovjetiske hæren under sovietokkupasjonen. De små stiene og skogsveiene ble kjørt opp av russiske tanks og hele området ble brukt for trening av sjåfører av tanks og jeeps, så vel som skytebane for tanks og andre kanoner (alt av dette er i dag ryddet bort!).

En artig og spennende aktivitet for mindre og mellomstore grupper opptil 100 personer på en firmatur til Tallinn!

 

Tallinn

Hovedstaden i Estland bugner av flotte attraksjoner og passer godt for en gruppereise. Havnebyen Tallinn byr på massevis av elegante kafeer, vennlige priser, fantastiske shoppingmuligheter og et hav av flotte severdigheter.