Park Guell

En av de flotteste parkene i Europa, Park Guell. En uslåelig utsikt og ornamenter du sent vil glemme!

Arkitektur og kunst i skjønn forening

Spania har fostret noen av de mest kjente kunstnerene i verden. Picasso, Dali og Gaudi er kunstnernavn som veldig mange vil gjøre en gjennkjennende nikk når de hører eller ser deres verker.

Barcelona er som et eneste stort kunstgalleri

Det er vel knapt noen annen by i verden som kan sies å ha blitt formet av en kunstner slik som Barcelona har. Gaudis kunst er synlig over alt i bybildet og hans formgiving og kunst gjør byen til en arkitektonisk perle og en opplevelse i seg selv.

Gaudis kanskje mest kjente verk er den dag i dag fremdeles ikke ferdig, på tross av at kunstneren har vært død i snart 100 år. Sagrada Familia er fremdeles i 2015 under oppføring og mange lurer på om den noen gang vil bli 100% ferdig.

Bli med på en spennende arkitektonisk reise gjennom Barcelona i Gaudis fotspor. Vi benytter buss for å komme oss rundt og vi skal få se og høre om de viktigste verkene til Gaudi, herunder Casa Mila, Casa Batllo, Sagrada Familia, Guell Park. Turen vil slutte på Montjuic. Etter å ha nytt utsikten over Barcelona fra Montjuic, avsluttes turen med at vi tar taubanen ned fra fjellet og til havna.

Turen kan med fordeles kombineres med en lunsj på en lokal restaurant før eller etter turen.

Vi synes det å opplevelse Gaudis kunst blir som prikken over i’en på en gruppereise til Barcelona.

Sagrada Familia

Sagrada Familia, Gaudis flotte kirkebygg