Lag mat sammen

En populær og artig måte å tilbringe tid sammen med kollegaer og venner er å lage mat sammen. En artig, men også lærerik opplevelse i forbindelse med en gruppereise!

Teambuilding

Å gjøre aktiviteter sammen med kollegaer hvor deltagerne både må gå utenfor sine komfortsoner og utfordre sine egene egenskaper og kunnskaper, skaper ofte spennende dynamikk i gruppen og bedriften som helhet. Teambuilding kan gjøres på større eller mindre måter, både ”dønn seriøst” og ”uformellt og moro”.

Kokkelering som teambuilding

Kokkelering må sies å være en uformell og moro aktivitet sammen med dine kollegaer. Sammen skal dere skape deres eget måltid fra ferske råvarer sammen med profesjonell kokker.

For noen er det å lage mat det mest spennende i verden. En kokkelering vil i så måte være spennende og lærerikt for han/henne. For andre er det å lage mat en nærmest umulig oppgave og ens kulinariske ferdigheter strekker seg til å koke pasta og dandere med ketchup. For disse vil en aktivitet som dette by på utfordringer, men samtidig også være lærerikt og kanskje en inngangsport til fremtidige gleder på kjøkkenet hjemme.

Uansett interesse, ambisjoner eller ferdigheter på kjøkkenet, er dette en aktivitet som vil kunne favne de fleste. Alle må ha mat og alle vil kunne finne sin rolle og sin glede i aktiviteter.

Og som matentusiaster og profesjonelle enes i, god mat skal nytes i selskap med god drikke. Så ingen kokkeleringsaktivitet ville være komplett uten at det er noe godt i glasset.

For å sette ekstra spiss på aktiviteten og understreke samhørigheten er det mulig å få en skikkelig forkle med bedriftens logo, samt eventuelt også hodetøy i matchende farge og logo.

Og for de som ønsker å ta brandingen helt ut, finnes det også muligheter enkelte steder å få sin egen ”wine label” med firmaets logo og farger.

Det er mulig å gjennomføre slike kokkeaktiviteter i flere land og byer, for eksempel i Warsawa (som i bildene over), Tallinn og Barcelona (Tapas kurs?).