Gruppereise med en dag på rallybanen

Lada Rally Championship er en populær aktivitet på våre gruppereiser til Tallinn!

Rally og adrenalin på gruppereisen

På deres neste gruppereise til Tallinn bør dere oppleve en dag med adrenalin og moro på rallybanen med Lada Rally Championship. Med 100 hk, bakhjulstrekk og ribbet for alt uten motor og ett sete, samt veltebur vil disse ikoniske russiske bilene gi dere en artig dag på rallybanen!

Gruppereise med Lada Rally Championship

Lada og rally er nødvendigvis ikke noe dere assosierer med hverandre. Men er det en heftig aktivitet med adrenalin, kjøring og konkurranse dere er på jakt etter, har dere nå funnet løsningen!

Rallykjøring som teambuildingsaktivitet er en av de mest populære aktivitetene vi tilbyr på våre gruppereiser til Tallinn. Her forenes action, spenning, adrenalin og smålig guttemoro. 100 hk er kanskje ikke nok for den gjennomsnittlige familiebil, men en rallyrigget Lada med bakhjulstrekk og ribbet for alt ekstra utover det nødvendige er mer enn nok til å vekke både stor glede og begeistring! Selv erfarne rallykjørere har vært med oss til rallybanen utenfor Tallinn og de er alle samstemte på en ting; DETTE ER MORO!

På Lada Rally Championship kjører vi (minst) 2 runder hver, hvor en runde er 2,3 km. Første omgang er for å gjøre seg kjent med banen, mens runde to er blodig alvor. En vinner skal kåres! Beste tid vinner flott pokal og Champagne, som selvfølgelig sprettes på podiet.

Vi kan ikke love vakre damer på podiet eller magnum flasker med Moet & Chandon! Men vi kan garantere en dag med fart og moro som dere vil sent glemme!

Ønsker dere å gjøre ekstra stas på vinneren er det også mulig å bli med som passasjer med Estisk rallymester i hans blodtrimmede BMW M3 på råe skogsveier hvor en oppnår godt oppover 200 km/t på smale skogsveier. Dette blir garantert 3-4 minutter en sent vil glemme!

Er dine ansatte glad i fart og spenning? Da mener vi at en gruppereise til Tallinn noe dere bør vurdere!

Tallinn

Hovedstaden i Estland bugner av flotte attraksjoner og passer godt for en gruppereise. Havnebyen Tallinn byr på massevis av elegante kafeer, vennlige priser, fantastiske shoppingmuligheter og et hav av flotte severdigheter.