Saltgruvene utenfor Krakow

Besøk en av verdens eldste saltgruver og se en verden under bakken du knapt vil tro kunne eksistere!

Unik middag eller omvisning

Saltgruvene utenfor Krakow (Wieliczka Salt Mine) er en meget spesiel opplevelse. Gruven var en av de eldste saltgruvene i verden og produserte bordsalt helt frem til 2007. Gruven dateres tilbake til 1200 tallet og har siden 1978 vært på UNESCOs liste over verdensarv. Saltgruvene er en av Polens store turistattraksjoner og over 1,2 millioner mennesker besøker gruven hvert år.

Wieliczka Salt Mine

Gruven er 327 meter på sitt dypeste og er over 287 kilometer lang. Av de 3,5 kilometrene som er tilgjengelig for turister, finner man en rekke fantastiske skulpturer, graveringer, tre kapeller, en underjordisk innsjø og sist men ikke minst en katedral, som gjerne omtales som ”The Underground Salt Cathedral of Poland”. Mer eller mindre alt er laget av salg her, inkludert lysekronene. Et fantastisk skue.

Hva med å ha en gala middag du sent vil glemme mer enn 300 meter under bakken? Vi kan arrangere flotte middager og arrangementer her. Garantert noe deres ansatte, kunder eller gjester vil huske!

En utflukt og omvisning i gruven er en populær utflukt for både store og små grupper som er på gruppereiser til Krakow.

Hva med å ta med koret ditt til Krakow og synge i Salt Katedralen? En unik og annerledes erfaring!

Krakow

Noe av det som gjør Krakow til en så populær by for gruppereiser, er den sydende kulturen med teater- og musikkscener i kombinasjon med interessante severdigheter og et stort utvalg av restauranter, barer og jazzklubber.

Krakow er kjent for å ha en av de vakreste gamlebyene i det østlige Europa. På europas største renessansetorg, Rynek Glowny, er det i sommermånedene et yrende folkeliv med uteserveringer, restauranter, barer og kaféer.