Show og underholdning

Hva med å ha spektakulære show og spennende og annerledes underholdning før, under eller etter deres seminar, middag eller event?

Skap varige minner

Feirer bedriften et rundt år eller er det nådd en helt spesiell epoke eller mål? Hva med å gjøre noe mer ut av jubileumsmiddagen, konferansen eller arrangementet med show og underholdning som vil få de ansatte til å måpe av beundring og skape inntrykk som vil vare lenge etter at dere har kommet tilbake til hverdagen?

Forrykende show og underholdning

I over 10 år har vi vært så heldige å få lov til å være med på å skape en rekke spennende arrangement, firmaturer, gruppereiser, eventer, jubileumsmiddager og mer i det store utlandet. Gjennom år med terping og tuning vet vi hva som kan skape en ekstra spiss på ditt arrangement, firmatur, jubileum eller konferanse. Få ting skaper mer begeistring enn halsbrekkende show, spektakulære show og overraskelsesmomenter som perler på en snor.

Bruk oss som den ressursen vi er og la oss «spille ball sammen». Et idemyldringsmøte kan skape ekstra spenning og entusiasme hos dere som arrangementskomite. Vi har mange kreative forslag og spennende ideer som kan skape det lille ekstra for deres bedrifts ansatte når dere er på firmatur i utlandet.

Ønsker dere å skape «wow øyeblikk» eller en «snakkis»? Vi vet hvordan!