Heftig skyting i Tallinn

En av Nord-Europas best utstyrte skytebaner finner du i Tallinn!

Hardcore shooting action

Har dere lyst til å prøve det heftigste og kraftigste som finnes av håndvåpen? I Tallinn kan dere bli med på en av Europas best utstyrte skytebaner og få oppleve adrenalinet pumpe om kapp med kulene som spyr ut av en heftig Kalashnikov eller pumpes ut med rå kraft fra en tactical shotgun.

Føl deg som James Bond eller Rambo

Flere av våre destinasjoner kan tilby skyteopplevelser som er både røffe og heftige, men ingen av dem kan måle seg meg utvalget og mulighetene som finnes i Tallinn. Som en gammel Sovietstat er det naturlig av du kan få prøve det meste av russiske våpen. Tokarev TT, den kraftigste pistol produsert i Russland gir deg en rekyl du husker. Men hva med å skyte med en Kalashnikov fra hofta a la Rambo? Eller er en Glock med lasersikte mer din stil? Tror du at lyddemperne i en Hollywood film er så stille som det gis inntrykk av? (Svaret er nei!). Eller hva med å prøve en ekte sniper rifle, som er så rå og balansert at et forsiktig trykk på avtrekkeren sender kulen ut i over 3000 km/t. Eller kanskje du har sett Dirty Harry? Klart vi har noen eksemplarer av Magnum i diverse kaliber, inkludert Ruger Redhawk (verdens kraftigste pistol). Eller hva med Tomb Raider eller Resident Evil pistolen Desert Eagle med sin 1,5 meters lange flamme som spys ut sammen med en kule på tykkelse med en voksen manns finger?

Det kan arrangeres både skytekonkurranser og muligheter for å skyte på blinker med diverse mål.

Sikkerhet er selvfølgelig i høysetet på skytebanen og det vil alltid være flere instruktører som gir innføring i bruk og sikkerhet, samt passer på at våpenene blir håndtert riktig. Sikkerhet er første prioritet og berusede personer vil naturligvis ikke få lov til å verken skyte eller være tilstede på skytebanen.

Det er mulig å skyte i flere byer i Europa. Spør oss om hvilke!

Tallinn

Hovedstaden i Estland bugner av flotte attraksjoner og passer godt for en gruppereise. Havnebyen Tallinn byr på massevis av elegante kafeer, vennlige priser, fantastiske shoppingmuligheter og et hav av flotte severdigheter.