Tankskjøring i Budapest

Er dere på jakt etter noe av det heftigste av hestekrefter og action som kan oppdrives? Da er kanskje en kjøretur med disse doningene noe for deres gruppereise?

Dieselmonster og adrenalin

Å sitte bak spakene på en diger tanks er vel det man kan kalle en røff opplevelse. Det rister, det brøler, eksosen skyter i været i takt med motoren i det du trør gassen i bånn. Du vil oppleve et rush av adrenalin strømme ut i årene i det dieselmonsteret slippes løs!

Tankskjøring i Budapest

På et nedlagt militærområde 10 mil utenfor Budapest kan dere bli med på en uvanlig, men kul og artig aktivitet. Det er vel ikke å stikke under en stol at gutta her blir som barn i en godteributikk. Men av erfaring vet vi at damene blir minst like gira som gutta når de får satt seg bak spakene og kjent på hestekreftenes brøl og kraft.

Etter en kort introduksjon og utdeling av kamuflasjedresser/overalls, går en ut og gjør seg klar for å kjøre. Det vil være 15 minutters kjøring per person. Alle velger seg ut den tanksen som en ønsker å kjøre og blir med instruktør og dine kollegaer om bord og moroa kan starte!

Følgende tanks er å velge mellom:
GSZP-55
MTLBu
BMP1
T55A

Budapest

Budapest er ikke uten grunn en populær by for gruppereiser. Ungarns hovedstad er en europeisk perle rik på historiske severdigheter og kultur. Den vakre byen splittet av Donau-elven har flere verdenskjente attraksjoner, fantastisk mat og spennende shopping.

Den praktfulle avenyen Andrássy, Buda-slottet og breddene langs Donau er blant de mange severdighetene Budapest har å by på og står oppført på UNESCOS verdensarvliste.