Trabantkjøring og skattejakt

En artig og annerledes aktivitet hvor dere får prøve dere bak rattet på disse "doningene" fra østblokken. Hvilken passer deg? Den rosa eller den lyseblå?

Kjør en Trabant og opplev trøkket...

Å kjøre disse ”ikoniske” plastbilene fra Øst Tyskland i kombinasjon med en artig skattejaktsaktivitet er en populær og artig aktivitet i på gruppereiser til Budapest.

En unik aktivitet med høy smilefaktor

Trabantene er mer eller mindre uendret fra sin opprinnelige design og er produsert på samme måte fra 1957 til 1991 og er gjenstand for mange spøker og harselering. Med sine to syldrede motorer på hele 26 hestekrefter kan bilen oppnå ca 100 km/t innen ett minutt er omme. Bilene hadde en rekke begrensninger, men det har blitt produsert hele 3,7 millioner biler frem til produksjonsstopp i 1991.

En skattejakt, eller Trabant Rally, som det kalles, er en artig skattejakt hvor en skal finne flere sjekkpunter på en gitt løype. Ett team har en bil og en skal kjøre selv fra start til slutt. Laget bytter på å kjøre, slik at alle får testet ut hvordan det er å sitte bak rattet på denne noe spesielle bilen.