Gruppereise til Amsterdam

En by det er lett å forelske seg i!

En sjarmerende liten storby!

Amsterdam er en fascinerende by som har mye å tilby på deres gruppereise! Her finnes verdenskjente museum, historiske severdigheter, sjarmerende arkitektur, smale og koselige gater, brede kanaler og vakre broer.

Nederlands hovedstad har alt dere trenger for en vellykket gruppereise - aktiviteter, kultur & underholdning, gode restauranter, hyggelige barer og ikke minst et livlig uteliv.

Dette er en liten stor by det er lett å forelske seg i!

Opplev Amsterdam på gruppereise

Amsterdam har mye å tilby dere som er på gruppereise. Her finnes det over 50 museum som årlig tiltrekker seg millioner av besøkende. De mest kjente er Rijksmuseum hvor man kan se malerier av Rembrandt og Vermeer, van Gogh museumet som har over 200 av hans malerier samt noen verk av Monet og Gauguin og Stedelijk museum med verk av blant annet Picasso.

Amsterdam utforskes best til fots, på sykkel eller ombord en av de mange sjarmerende kanalbåtene. Her er det mye å se – vakre hus, blomstemarked, gatemusikanter, uteserveringer og et yrende folkeliv som skaper en veldig god stemning.

Kanalbåtene er en severdighet i seg selv, og som tidligere nevnt, en super måte å utforske byen på. Båtene har forskjellige ruter og stopper blant annet ved Anne Frank Huis samt ved de kjente museene.

Kuriositetenes by

Amsterdam er en trendsettende storby og et shoppingmekka – også for de litt kresne! Her finnes mange kuriositeter, antikviteter, bøker, diamanter og selvfølgelig klær og sko.

«De Negen Straatjes» (de ni gater) er et sjarmerende kvartal med små, morsomme, trendy og særegne butikker samt bruktbutikker.

De store kjedebutikkene finner man i «Kalverstraat», og er du på jakt etter dyre designermerker som Gucci, Armani, Mulberry og Chanel så er de å finne i den fasjonable handlegaten «P.C Hoofstraat».

Amsterdams største varehus, «De Bijenkorf» ligger midt i shoppingdistriktet og er Amsterdams svar på Harrods i London.

Er du på gruppereise en helg er det greit å vite at de fleste butikker i sentrum har søndagsåpent.

Uteliv med opplevelser og variasjon

Reiser dere på gruppereise til Amsterdam er det umulig å ikke ha det gøy! Denne hovedstaden byr på variasjon og har mye mer å tilby enn «Red Light District» og byens mange ”Coffe Shops”.

Her finnes alt fra sjarmerende restauranter som byr på tradisjonell Nederlandsk råkost og nasjonale retter til trendy og moderne restauranter med økologisk gourmetmat.

Mange av byens mest trendy restauranter og barer ligger i områdene Jordaan og De Pijp. Er du ute etter puber finner du disse på torget Leidseplein. Om sommeren har mange av serveringsstedene uteservering ved kanalene.

Aktiviteter

Selv om vi refererer til Amsterdam som en liten storby er det masse man kan gjøre på gruppereise i Amsterdam. Vi tilbyr aktiviteter som bysightseeing (til fots, med kanalbåt eller på Segway), lunsj- eller middagscruise på kanalene, ølsmaking eller rebusløp med mobiltelefon og GPS for å nevne noe.

Dersom dere på gruppereisen er ute etter å konkurrere kan vi arrangere fektekonkurranse i et kloster eller for eksempel strand-golf konkurranse. Mulighetene er mange og vi kommer gjerne med våre anbefalinger!

Det er også mulighet for dagstur til Bruges (Belgia), halvdagstur til Hague, utflukt til fine vindmøller eller fantastiske parker som den kjente «Keukenhof Gardens» som er spesielt kjent for sine tulipaner (sesongavhengig).

Kart