Tallinns heftige uteliv – 5 utesteder du vil huske for alltid

Beste utesteder i Tallinn

Tallinn har et heftig uteliv. Det er ikke en påstand, det er et faktum! Og det som gjør Tallinn ekstra bra som partyby, er at utestedene ligger primært enten i, eller rett utenfor gamlebyen. Det betyr at det er svært enkelt og raskt å spasere mellom hvert utested eller mellom utested og hotell/restaurant.

Her er 5 utesteder du vil huske for alltid

Butterfly Lounge

Butterfly Lounge er, som navnet røper en lounge. En moderne, hipp lounge og coctailbar med freshe farger på møbler og stilig dekor. Hippfaktoren er høy og av denne grunn holdes det ofte elegante (og sexy) moteshow og andre promotions shows her.

Butterfly Lounge åpnet i 2010 og ble raskt stedet for å ”se og bli sett”. Slik har det fortsatt og Butterfly Lounge er fortsatt full av vakre mennesker helgen igjennom.

Butterfly Lounge har også matservering, noe som betyr at det er mulig for grupper å nyte en god middag her og fortsette kvelden med førsteradsseter til både show og kveldens fest. Og ja, maten er god!

Butterfly Lounge i Tallinn

Vakre mennesker, fresht interiør og fantastiske cocktails kjennetegner Butterfly Lounge i Tallinn

Butterfly Lounge cocktail bar i Tallinn

Flere av verdens beste bartendere jobber på Butterfly Lounge med å lage elegante og smakfulle cocktails!

 

Manna La Roosa

Manna La Roosa er et utested ulikt noe annet vi har opplevd! Det er artsy, dekorativt, crazy, cool og i mangel av bedre ord må vi benytte floskelen ”helt unikt”!

Manna La Roosa er både en lounge, en cocktail bar og en restaurant. Stedet er etter hva vi har fått fortalt, dekorert av en rekke forskjellige (gate-) kunstnere med sterk inspirasjon fra både 70 tallet og klassiske tatoveringer til Playboy og alt i mellom (i mangel på bedre sammenligninger for øvrig). Vi tror det er umulig å beskrive dette stedet på en god måte, men anbefaler alle å ta en tur innom! Det er lett å finne – Manna La Roosa ligger i det grønne trehuset ved det store rundkjøringen mellom sentrum og gamlebyen.

Stedet er åpent fra lunsj hver dag og det er likefullt å anbefale på dagtid! Om sommeren har de i tillegg uteservering!

Manna La Roosa i Tallinn

Manna La Roosa er en unik lounge, bar og restaurant ulikt noe annet du før har sett!

En kort videosnippet fra Manna La Roosa og deres takmaleri ses over.

 

Venus Club

Venus Club er den eldste og lengstlevende nattklubben i Tallinn. Gang på gang klarer den å revitalisere seg og tiltrekke seg publikum fra et vidt spekter av folk og aldre. Venus Club besøkes av lokale, så vel som turister. Klubben kan best beskrives som en ”Topp 20” klubb, men det er mye forskjellig musikk og underholdning og show her. Klubben er blitt en yndet sted for ”drikke-promotions” og svært ofte er det underholding signert Bacardi eller Jägermeister, med deres tilhørende team av vakre promo-damer og tøffe promo-menn.

Som de fleste andre nattklubbene i Tallinn så er det dansere som står på platåer i/ved dansegulvet. På Venus Club står de på hver sin side av en av de store barene langs veggen.

Venus Club er en populær klubb som passer for alle og er kanskje den klubben som fanger videst når det kommer til klientell og alder. I motsetning til noen av byens klubber hvor gjennomsnittsalderen knapt har passert 18 år, kan man på Venus Club møte på alt i fra unge studenter til godt voksne party gjester som danser sammen på det som sannsynligvis er Tallinns største dansegulv.

Venus Club i Tallinn

Venus Club midt i sentrum av Tallinn er en populær nattklubb med byens største dansegulv.

 

VaBank

VaBank Nattklubb er bygget i en gammel bankbygning – derav navnet, som betyr ”Var Bank”. Det er bygget et en egen VIP avdeling i det tidligere velvet, mens hovedrommet nyter god takhøyde. Dansegulvet er flankert av sittegrupper som ser ut som ”himmelsenger” med hvite slør og det hele. Klubben er elegant og classy og krever at gjestene kler seg deretter. Med andre ord er det ganske streng ”face-control” her og kler du det ikke opp, risikerer du rett slett å ikke få komme inn. Det er på ingen måte stivt, men legg i det minste ”joggeskoa” hjemme!

Club VaBank har en dansegulv midt i lokalet og her er det aldri tomt. Her danses og festes det fra de åpner til de stenger. DJ spiller heftige rytmer rett fra de hippeste klubbene rundt i Europa. VaBank har sin egen lille twist på ”Go-go danserene” som står på hver sin side av DJ’en. Her er ikke sexy undertøy eller ”Jägermeister-antrekk”, men rett og slett sexy ballettdansere i rocka balletkjoler. Det er rått og det er ordentlige ballettdansere som danser. Og før du spør, så kan vi si at ”joda, vertikal spagat er helt normalt”.

VaBank klubb i Tallinn

VIP natt på en av byens heftigste nattklubber, VaBank, i et tidligere banklokale.

 

Club Teater

Club Teater har, i likhet med VaBank, fått sitt navn på grunn av bygget den befinner seg i – et gammelt teater. Klubben ligger umiddelbart utenfor gamlebyen vis-a-vis frihetsplassen. Club Teater kjører elegant stil og er sammen med Club VaBank byens to mest ”poshe” nattklubber. Her må du ”dress-to-impress” for å komme inn og oppføre deg likeså. Dress og slips er ikke nødvendig, men møter du opp med joggebokse og t-shirt blir du nok ganske raskt bortvist fra køen.

Club Teater er i våre øyne Tallinns mest sexy nattklubb. Klubben henter inspirasjon fra franske cabaretklubber som Moulin Rouge, som skaper en sexy, men stilfullt atmosfære. Her er det ikke uvanlig å ha show og underholdning med dansere kledd opp i alt fra korsett og englevinger, til fargerike boaer og hotpants. Det er på vakre dansere av begge kjønn. Klubben kjennetegnes av stilig interiør, god service og fengende rytmer.

Vi i Gruppereiser.no har brukt denne klubben mye for våre VIP kvelder og har enda å oppleve å få klager etter en natt her, inkludert i firmaturen som ble omtalt i bloggartikkelen ”Den ulitimate firmaturen for bilinteresserte”.

Club Teater i Tallinn

Club Teater er Tallinn’s mest sexy nattklubb med forrykende show hver helg

Club Teater i Tallinn for VIP natt på firmaturen

Club Teater, Tallinn’s mest sexy nattklubb med heftig show hver kveld.

 

Er et heftig uteliv en viktig del av en firmatur for dere?

Ta kontakt for en uforpliktende prat – vi i Gruppereiser.no er klare for å gi dere knallbra opplevelser!

Kommentarer